Журналіст “Нового каналу” розповів на черкаській вечірці про свої “фейли


Перша публікація в інтернет-виданні. Можна сказати, що це мій дебют. 
Чергова зустріч із цікавими людьми відбулася минулої суботи в “Talеnt Hub”. 
На вечірку завітали близько сорока черкащан. На переконання організаторів, це доволі непоганий результат, адже подібна зустріч у Черкасах відбувається удруге. В ролі спікерів цього разу виступили ведучий Микола Король, поет Олексій Юрін та журналіст “Нового каналу” Валентин Чернявський.
“Паті” почалася з кумедного ролика за участі одного зі спікерів. Відео налаштувало аудиторію на позитивну атмосферу та стало “прелюдією” до виступу Миколи Короля − ведучого, конферансьє та актора. Він розповів про свої фейли, більшість з яких була пов’язана з театральним мистецтвом.
Далі продовжив Олексій Юрін – поет, драматург, перекладач. Він поділився своїми кумедними (а інколи не дуже) ситуаціями із життя. Зокрема, як він поїхав до Кардіфа на навчання, але через брак коштів виручив у Туреччину до друга, аби підзаробити. Щоправда там теж на Юріна чекав черговий “фейл” – його надурив працедавець. Утім письменник не здався. Спочатку він жив у готельному номері, схожому на в’язницю, а потім знайшов пристойну роботу і вже жив у будиночку з власним ґанком. Наприкінці поет прочитав свій вірш. 
Завершив виступ Валентин Чернявський – “провокатор”"Нового каналу". Він розказав про свої «трабли» з дитинства, юності та вже дорослого життя. Крім того, поділився тим, як проводяться зйомки нового проекту, тому що це не так легко, як може здаватися. На кожному кроці тебе очікує «фейл», каже Чернявський. Особливо, коли перевіряєш громадські заклади. Цікавим фактом стало те, що Валентин має на лобі шрам, майже як у Гаррі Поттера. Але магія не має до цього ніякого відношення. Просто Валік у дитинстві врізався головою об салатну миску з олів’є. 

Організатор "Fail-party" Дарина Дячок каже, що це – не остання вечірка такого формату.

 – На католицьке Різдво, 25 грудня, ми плануємо організувати "Теплу паті". Там відомі люди, лідери думок у Черкасах розкажуть про свої добрі, приємні, хороші проекти, які вони робили в цьому році. Якщо на минулих зустрічах ми говорили про провали, то в грудні поговоримо про хороші й теплі моменти, щоб було добре на душі, – каже Дарина.

 Світлана Небилиця, Олена Тютенко

Джерело: infomist.ck.ua 

© infomist.ck.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Darker than Black (концовка)

Книга vs фільм

Круто бути маленькою